Nacho har ennå ikke svart på Real Madrids tilbud om kontraktsforlengelse og kan forlate etter sesongen

Comments · 2 Views

Nacho har ennå ikke svart på Real Madrids tilbud om kontraktsforlengelse og kan forlate etter sesongen

Den 33 år gamle Nacho har ennå ikke svart på et tilbud om ett års kontraktsforlengelse, og muligheten for at han forlater laget øker nå, ifølge rapporter. Nacho hadde tidligere fått en rekke muligheter på grunn av skadefraværet til Alaba og Mendy, og kom til og med tilbake til det spanske landslaget. Men siden Camavinga ble konvertert til venstreback, har Nachos sjanser blitt få og langt mellom, og spilte bare 8 minutter borte fra Chelsea, 3 minutter som innbytter mot Manchester City, 1 minutt borte fra Barcelona i Copa del Rey, og ingen sjanse borte på Valen.billige fotballsko

Real Madrid har gitt et tilbud til Nacho om ett års forlengelse, men spilleren har ennå ikke tatt en beslutning. Det rapporteres at Nacho ønsker å få mer regelmessige opptredener, men dette er vanskelig å garanteres i Real Madrid. Imidlertid er USL, Saudi League, Premier League og Serie A-klubbene veldig interessert i Nacho. Nacho ønsker å gjøre det beste valget for sin atletikk, økonomi og familie, men hvis han går til en lavere liga, vil det være vanskelig for ham å få sjansen til å spille med laget i Europa League.

Bortsett fra Nacho har Real Madrid andre spillere med kontraktsproblemer. Benzema, Modric og Kroos har allerede kommet til enighet med Real Madrid om å forlenge kontraktene sine, mens Sebalos, Nacho og Asensio har mottatt tilbud om å forlenge kontraktene sine, men de tre har ennå ikke bestemt seg for om de vil akseptere kontrakten. Mediene påpekte at Ceballos er nærmere å forlate laget enn Nacho og Asensio. Spilleren er ikke fornøyd med forlengelsestilbudet, han ønsker å bevise sin betydning i laget og søker å finne en balanse mellom det økonomiske aspektet, konkurranseaspektet og lagrollen.

For øyeblikket har Sebalios mottatt tilbud fra Betis, Serie A og Saudi-Arabia, men spilleren har ennå ikke tatt en beslutning. I tillegg er Nachos fremtid i Real Madrid ikke klar, spilleren ønsker å spille på banen for å bevise seg og har mottatt et tilbud fra Inter Milan. Det rapporteres at de blå og svarte kontaktet Nacho i mars, men så langt ikke har mottatt svar fra ham.

For Real Madrid må disse kontraktsproblemene løses så snart som mulig. Laget trenger en stabil tropp for å være konkurransedyktig neste sesong. Samtidig må disse spillerne finne sine egne posisjoner og muligheter i fremtiden.

Comments