1-3 Valladolidin voitto säilyttää pudotuspelipaikan Barcan avausosuman hups!

Comments · 1 Views

1-3 Valladolidin voitto säilyttää pudotuspelipaikan Barcan avausosuman hups!

Primera Ligan 36. kierros pelattiin, ja Barcelona pelasi vieraissa Valladolidin vieraana. Valladolidilla ei mene tällä hetkellä kovin hyvin ja se on putoamisviivan alapuolella. Joten onnistuuko tässä ottelussa Barcelonaa vastaan nousu!

Valladolid on voittanut 10, pelannut 5 tasapeliä ja hävinnyt 20 peliä ja on liigassa sijalla 18, mutta vielä on mahdollisuus! Kahden minuutin pelin jälkeen Andreas Christensen FC Barcelona Pelipaita teki vaparin ja vei Valladolidin 1:0 johtoon. Näinkö siinä käy, kun saa liigan mestaruuden ja päästää irti! Seuraavan maalin teki Clay Larin rangaistuspotkusta ja toisen Raúl Prada teki 3-0, ennen kuin Robert Lewandowski teki 84. minuutilla maalin, joka pelasti Barçan kasvot.

Ottelun päätteeksi Valladolid voitti Barcelonan 3-1 ja putosi! Valladolid voi myös nostaa kulmakarvojaan, sillä on vain kourallinen joukkueita, jotka ovat voittaneet Barcan ylivoimaisesti. Barcelona hävisi tämän ottelun, mutta joukkue oli jo voittanut mestaruuden! Heidän voittonsa näyttää olleen vielä enemmän fanien mieleen, jotka ovat juhlineet sitä pukeutumalla samaan Jalkapallo pelipaidat !

Comments