Lakers pahoittelee Thunderin erotuomarin raporttia: jäänyt tuomio on Lakersin hyväksi

Eilisessä ottelussa Oklahoma City Thunder voitti Los Angeles Lakersin 107-104-käännöksellä, ja erotuomarin raportti julkaistiin.

Kahden viimeisen minuutin aikana erotuomarin raportti paljasti, että Westbrook jätti hyökkäysvirheen Kenridge Williamsille, joka oli pukeutunut Los Angeles Lakers Pelipaita.

Kun peliä oli jäljellä 11,5 sekuntia, Westbrook ei vakiinnuttanut asemaansa täysin tarkastellessaan Anthonya, eikä antanut Kenrich Williamsille aikaa ja etäisyyttä välttää vastakkainasettelu, minkä vuoksi jälkimmäinen kaatui maahan vastakkainasettelun jälkeen ja epäonnistui taistele Anthonylla. Ammunta häiritsi, ja Anthony teki lopulta kolmen osoittimen, kaventaen pisteeron yhteen pisteeseen, mikä auttoi Lakersia säilyttämään toivonpilkan.

Siksi tämä epäonnistunut tuomio on hyödyllinen Lakersille. Loppujen lopuksi tämä on hyökkäävä virhe, mutta erotuomari missasi sen.

Tämä rangaistus ei kuitenkaan vaikuttanut loppuottelun tulokseen. Thunder, jolla oli Oklahoma City Thunder Pelipaita, lopulta peruutti ja voitti Lakersin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.