James teki 30+ pistettä kolmessa peräkkäisessä pelissä. Tämä on toinen kerta hänen Lakers-uransa aikana.

Ensi kuussa James täyttää 37-vuotias koripallopaita nro 6, ja hän on epäilemättä veteraani. Mutta kentällä hän pystyy silti tekemään pisteitä ja on tehnyt yli 30 pistettä kolmessa peräkkäisessä pelissä. NBA Pelipaidat

James jätti kerran väliin 8 peliä vatsasuora vamman vuoksi. Hän ei ole täysin toipunut, kuten käy ilmi kentällä olevasta ilmeestä. Hyökkäyksen onnistuttua hän silitti alavatsaansa tuskaisella ilmeellä kasvoillaan.

James teki silti lopulta 33 pistettä, mikä teki suuren panoksen Lakersia pyyhkäisemään Pistonsin. Tehtyään toissapäivänä 30 pistettä kolmella jatkoajalla, ei ole helppoa olla niin silmiinpistävä suoritus tänään.

Tämä maalintekoaalto alkoi, kun Lakers voitti Pacersin. Tässä pelissä hän teki kauden ennätyksen 39 pistettä. Kentällä fanit pukeutuivat Los Angeles Lakers Pelipaita hänen tuloksensa vuoksi ja taputtavat ja hurrasivat.

Siitä lähtien, kun James liittyi Lakersiin vuonna 2019, hän on edelleen maalintekokone, joka teki 51 pistettä korkeimmassa pelissä, mutta hänen kykynsä jatkaa maalintekoa on heikentynyt merkittävästi.

Hän oli tehnyt yli 30 pistettä kolmessa peräkkäisessä pelissä vain kerran aiemmin. 7.-13.1.2020 4 pelissä hän pelasi 3 peliä, jotka kaikki ylittivät 30 pistettä. Tähän mennessä on kulunut melkein 2 vuotta.

Viime kaudella loukkaantuneena hän pelasi vähemmän pelejä. Tämän kauden 16 pelin jälkeen hän teki yli 30 pistettä ensimmäistä kertaa. Kauden aikana hänellä ei ollut kolmea peräkkäistä 30+ peliä kerran.

Paluunsa jälkeen James huomasi vähitellen, että 37-vuotias veteraani jatkaa edelleen loistavaa uraansa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.